четверг, 13 октября 2011 г.

Дівчата потрібна ваша допомога!)

Поки не забула... потрібно у вас дещо запитати. Для того, щоб купити усілякі дирокольні штучки я знаю до кого звернутись) *доречі Оксанка скоро ще раз звернусь*  А от де ви купуєте квіточки? Мене дуже цікавлять гортензії. В Зроби Сама я їх не знайшла(  може ви мені підкажете де їх можна знайти, ну і звичайно за помірною ціною)


5 комментариев:

  1. Як на мене найвигідніше замовляти на скрап- закупці. Зараз таких багато є і в контакті, і в блогах дівчата організовують. Єдиний недолік треба чекати 2-3 тижні поки замовлення прийде із-закордону.Дам тобі посилання, де я робила замовлення.http://scrap-zacypca.blogspot.com/ і ще один блог тої ж дівчини, де вона виставляє те, що є в наявності і що можна замовити вже.http://scraphomjak.blogspot.com/
    За другим посиланням здається незабаром мають квіти з"явитись)))

    ОтветитьУдалить
  2. Олюся файно тобі порадила )))
    є ще один блог дівчинки яка суто квітами займається ))
    http://flowerscrap-ira.blogspot.com/ хороші ціни і вибір великий ;)

    ОтветитьУдалить
  3. Дякую дівчата, ви мені допомогли!) Тепер буду знати куди звертатись=)

    ОтветитьУдалить
  4. вот есть отличная группа вконтакте http://vkontakte.ru/mail.php#/rykodelie_zakupki
    Я там вообще много чего покупаю) и цветов там много) только нужно ждать месяц, пока дойдут... ну это такое. Я уже привыкла.

    ОтветитьУдалить
  5. Катя, спасибо) полезная ссылка) оказалось я там уже есть, но как-то не обращаю внимание на закупки... не доверяла... а благодаря тебе буду знать=)

    ОтветитьУдалить

Большое спасибо за комментарии!) Я их очень ценю! :)