воскресенье, 23 октября 2011 г.

Нагороди для найкращих блогів)

Усім доброго вечора! Хочу сказати, що сьогодні в мене є привід для радості: Олічка в своєму блозі нагородила мене і мій блог ось такою нагородою, за що їй величезне спасибі:
Але ще є певні правила яких я маю дотриматись отримавши нагороду:

1. Подякувати тому, хто нагородив.
2. Розмістити посилання на блог того, хто нагородив.
3. Розмістити логотип нагороди у своєму блозі.
4. Нагородити 10 блогів і додати посилання на них.
5. Повідомити нагороджених про нагородку.
6. Написати 7 фактів про себе.



Але... я хочу не просто написати список, а відмітити за що саме я нагороджую їх блоги *думаю правила це не забороняють*) Ось ТОП-10 блогів які мені подобаються:

1. Блог Зірочки - Оксанки за те, що в ньому завжди є чим підняти собі настрій (одні фото Нанічки чого варті) а також тому, що у неї листівки не схожі на інші)

2. Олічка, і не тому, що ти мене нагородила, а тому що у тебе в блозі є на що глянути, чим себе надихнути і чому повчитись)

3. Мар*янка, якби була нагорода за яскравість вона була б твоя)


4. Яна Смакула і її блог Зроби СамА тут завжди цікаво є безліч МК, конкурсів, завдань, порад...


5. Рись-Рись, вона одна серед тих на кого я підписана викладає пости з чудовими картинками для натхнення, якими я досить часто користуюсь)


6. Ірина і її творіння. Блог її я знаю не так давно, але швидко встигла його собі вподобати)


7.Sasya (мушу на російській) твой блог-невероятная кладезь по МК, вдохновению и технике. Есть чему учиться. А еще громадное спасибо за пост, где можно задать вопрос о блогере. *коментатор из меня не сильный, но я все читаю)*


8. Рената ї її милий, теплий блог. Тут завжди цікаво)


9. Canadiya, тут я також не частий коментатор, але частий гість. Слідкую за її мега класними роботами) А ще у неї мега класний дизайн блогу)


10. Катя, я познайомилась з її творчістю зовсім недавно але вона встигла мене підкорити. В неї я залишусь на довго і буду вчитись такій манері виконнаня робіт!)

А тепер 7 фактів про мене:
1. Я дуже, дуже і дуже самокритична. Мої ПЧ напевно це вже помітили. Я переглядаю роботи майстринь і мрію, що колись і в мене будуть такі шедеври=)
2. У мене вдома цілий звіринець) Маю 3 шиншилли і всі вони різних окрасів) Якщо комусь буде цікаво обов*язкоо виставлю їх фото) 
3. Я дуже люблю готувати щось солодке. Випічка це моя пристрасть! Хоч я і не все ще можу але в мене не погано виходить) Напевно потрібно і кулінарні шедеври тут виставляти деколи, майстрині-кулінари мене зрозуміють)
4. Я люблю подорожувати. Серед країн в яких я встигла побувати: Польща, Росія, Чехія, Австрія і Литва. Але я мрію поїхати в тур по Європі або поїхати в Італію і відвідати там Рим (моя найбільша мрія), Ватикан і Венецію.
5. Крім папірчиків і всякого різного декору в мене є ще одна пристрасть - парфуми. Я б скупила усі... як заходжу в магазин то просто балдію від тих запахів... от тільки ціни не дозволяють собі купити більше одного флакону(
6. Хто ще не встиг помітити я пишу вірші. Хороші чи погані не знаю... почала давно... потім припинила... а от тепер після трагічних подій в моєму житті почала писати знову.
7. Як не дивно, я ще не зробила жодного альбому для себе) Тільки як подарунок рідній людині... а сама завжди відкладаю... поки не знайду багато-багато всякої всячини щоб він був суперський, або поки не виграю якусь велику цукерку)

Ось так) Надіюсь нікого не образила=)
Всім чудового початку тижня!

9 комментариев:

  1. Сонечко, дякую тобі за нагородку і за те що ти є;)
    дуже хоу фотки шиншилок ))) в нас була Флафі, але вона поїхала до хлопчика і там вже три рази мала діток ))) їй одній було сумно (((
    солодке...мммм....а я страшенно люблю їсти солодке ))) от колись буду в Тернополі і обов"язково напрошусь до тебе ;)
    подорожі....люблю теж, теж дуже хочу в Рим, Венецію...а ще в Австрію, Німеччину, Чехію....багато куди хочу )))
    парфуми люблю теж ))) маю свої улюблені аромати і рідко купую якийсь новий аромат....хіба дуже-дуже сподобалось )))
    про вірші я знаю і щиро бажаю щоб натхнення до їх напису в тебе було тільки під впливом позитивних подій і щоб такі події були щодня ;)

    ОтветитьУдалить
  2. Наталко, щиро дякую за нагородку , -мені дуже приємно !!!Надіюсь, ти не розчаруєшся в моїх "творіннях" і ми будемо дружити блогами довго й дружно !!!
    Цікаво було почитати про тебе-я теж люблю подорожувати, тільки на відміну від тебе, поки що , за межі країни не виїжджала .Але я не падаю духом, в мене ще все попереду!!!

    ОтветитьУдалить
  3. Я в шоке) это уже вторая награда за вечер) Большое спасибо) Я рада, что мои работы кому-то нравятся)

    ОтветитьУдалить
  4. Дякуськи за нагороду!!!! Такі приємні слова))))

    Пункт 7- це тіпа сапожник без сапог))) В мене та сама історія з блокнотами- всім роблю, а сама звичайним магазинним користуюсь))))
    І давай нам фото шиншилок!!! Дуже цікаво подивитись)))

    ОтветитьУдалить
  5. дякую за нагороду :) мені дійсно дуже приємно
    не обціяю передати далі, але думаю 7 фактів про себе якось в блозі розповім :)

    ОтветитьУдалить
  6. Наталічка, дуже дякую за нагородку) Так приємно))) Вірю, що і у тебе все-все получиться)))

    ОтветитьУдалить
  7. Наталя дуже-дуже тобі дякую за нагороду і прекрасні слова!!!!! Надзвичайно було цікаво прочитати про тебе!Ти дуже весела, щира добра людина!! Дякую!!!

    ОтветитьУдалить
  8. Дівчатка, рада що ви всі відгукнулись! Це вам дякую за те, що ви є!

    ОтветитьУдалить

Большое спасибо за комментарии!) Я их очень ценю! :)