понедельник, 21 ноября 2011 г.

Флеш-моб "Асоціації" і трошки про мене)

Привіт) Сьогодні завдяки черговому флеш-мобу (який до мене перейшов від Оксани - Зірочки) хочу трошки більше розповісти про себе.
Головним його правилом, є відповісти з чим асоціюються у тебе слова)
А Оксанка мені написала ось такі:

1.Відстань - важко сказати... швидше за все я ще не відчула її значення. Немає у мене нікого дуже далеко... ні родичів, ні друзів, ні близьких... Але загалом чомусь перше, що прийшло в голову це було "стосунки на відстані")

2.Незалежність - ооо... то складна тема... раніше я все чекала поки мені буде 18 і я стану повнолітньою, незалежною і хай тільки хтось слово скаже... а тепер двадцятка на носі, а я дуже залежна... щось забагато опіки наді мною)

3.Турбота - щось тепле і хороше... зігріваюче не тільки тіло... але вона повинна бути обов*язково справжньою, не награною.

4.Мрія - до недавніх пір у мене це слово асоціювалось лише з однією людиною... тепер мрій нема... заставляю робити вигляд, що все-таки щось потрібно... а насправді нічого не хочеться... навіть мріяти.

5.Дружба - як у воду дивилась... це слово зіграло в моєму житті явно не просту роль... для мене це щось міцне, справжнє і незламне. Але водночас якесь трошки недосяжне... бо реальну дружбу треба будувати багато років)

6.Тепло - тепло сердець, тепло душевне... колись було... кхм... що це я)) не той блог щоб тут показувати душевний стан...  Тепло - це те, що може зігріти тебе в самий неочікуваний момент - наприклад зовсім неочікувана чиясь посмішка.

7.Натхнення - о, цеслово мені подобається) Натхнення перш за все, я бачу у блогах моїх ПЧ і блогах які я читаю) А ще можу просто набрати в гуглі пошук картинок на якусь конкретну тему і милуватись)

Ось так, надіюсь нікого не розчарувала своїми відповідями)
Кому написати слова для продовження флеш-мобу? =)

4 комментария:

  1. Наталю, я чомусь завжди проходжу мимо отих флешмобів , але сьогодні ,мабуть, мій день- давай свої слова для мене!!!!!!!!!!
    П.С. Було цікаво дізнатися про тебе багато нових фактів:)

    ОтветитьУдалить
  2. Іринка, я тебе ще вітаю з виграшем цукерочки) В тебе сьогодні має бути афігенний день!)

    Я в них беру участь, бо хочу щоб читачі більше знали про мене)

    Тобі я даю такі слова:
    1. Ніч
    2. Сонце
    3. Любов
    4. Шоколад
    5. Свято
    6. Музика
    7. Казка

    Буде цікаво почитати про твої асоціації)

    ОтветитьУдалить
  3. цікаво було про тебе дізнатись трошки більше ;) бачу що ти романтична і добра ;)

    ОтветитьУдалить

Большое спасибо за комментарии!) Я их очень ценю! :)