суббота, 19 ноября 2011 г.

Пост для Іринки (Рись-Рись) і нові закладки

Привіт!
Щось до мене вся хандра повертається( цікаво чи на довго... Але я сюди прийшла не для того, щоб про це розповідати))) Справа в тому, що Ірі дуже сподобалась моя закладка з пташечками і папір з якої вона була зроблена. Я не могла не порадувати мою таку класну і надихаючу постійну читачку і пообіцяла їй вислати закладку.

Отже, Іринка я все вже зробила))) І щоб тобі було вдічі приємніше чекати на лист я хочу показати частинку того, що в ньому буде)

Так перше це звичайно ж закладка з пташечками) Виконана трошки інакше ніж та, що тобі впала в око але здається, що також не погано)


А ще мені в око впав ось такий чудовий папір з метеликами. Він такий яскравий... дивлячись на нього я чомусь подумала, що він тобі сподобається. Тому до тебе поїде ще така закладочка

Але це ще не все!) Якщо тобі так сподобався той папір з пташечками я в конвертик вкладу ще одну заготовку для закладки. Яку собі захочеш, таку й зробиш) *жаль, що папір закінчився( так би ще щось для тебе зробила*
Ну і ще якісь дрібнички-прикраси входять в склад конвертика)
Відправлю його в понеділок, тому чекай) Я вже хвилююсь, чи тобі сподобалось...

А ще хочу поділитись радістю. Пам*ятаєте я казала, що виграла дві цукерки? Так от, одна з них вже їде до мене! А в ній листочки з тисненням, всякі висічки і що саме класне - штампи-написи.
Я її вже з нетерпінням чекаю) 

Ось такі новини) Всім вдалого закінчення тижня!

2 комментария:

  1. Наташенька, я в шоке! Спасибо тебе, моя хорошая :) у меня нет слов... Могу только сказать - жди ответной посылочки ;) а твою посылку я прямо сейчас пойду караулить на почту )))))

    ОтветитьУдалить
  2. Люблю людей шокировать))) Да было б за что))) надо будет еще пришлем=))))

    ОтветитьУдалить

Большое спасибо за комментарии!) Я их очень ценю! :)