понедельник, 7 ноября 2011 г.

Про перемоги і про сумне...

Привіт мої любі! Надіюсь, що у вас усе добре. А в мене не зовсім. Здається все закінчилось остаточно і безповоротно після суботньої розмови з хлопцем. Ех... ну що ж робити, боляче але вдіяти я вже нічого не можу. 
А ще закрився магазин в якому я виставляла свої роботи. Тепер не знаю, що мені робити з творчістю... творити хочу багато-багато а замовлень зовсім немає( 

Але були ще за ці вихідні дві події які підняли мені настрій.
По-перше я отримала свою АТС від Gestija (Олени Бондарук) з колекції "Золота осінь".
Моя вереснева) Зроблена вона просто чудово. Якщо чесно я її обрала для того, щоб ближче роздивитись манеру виконання і майстерність. Після того, як роздивилась зрозуміла, що мені ще далекувато... АТС виконана просто чудово! Є чому повчитись) А ще в конвертику був невеличкий сюрприз: картинки які можна використати для листівок. Є там одна, яка мені дуже припала до душі. Овальна в рожевих тонах, а на ній мама з новонародженим дитям. (Буде час обов*язково сфотографую і покажу вам*)

А ще я перемогла в цукерці! Її розігрувала Вікторія. Дивіться скільки всього скоро я буду мати:
Ну здається, що життя підкидає мені приводи для радості. Хоча чесно кажучи, я ще не до кінця розумію все що робиться навколо мене.

Ну щось таке... дивне і не зрозуміле( 
Нехай у вас все буде добре!)

9 комментариев:

  1. Натали, наверно каждый прошёл через это...и кажется: ну где ж я найду ТАКОГО?...а находятся и, ты знаешь, намного лучше. ты ещё такая молоденькая, всё будет хорошо ;) А по поводу творчества что делать - продолжать, найдутся пути, где продавать, главное не останавливаться, а развиваться. Удачи тебе, выше нос и хвост пистолетом ;)!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Вітаю з цукеркою! А життя воно таке. А за замовлення не хвилюйся, потім їх буде багато.

    ОтветитьУдалить
  3. Наталю, тримайся!!!Життя,то ТАКА штука-з роками переконуюсь що не все така просто ,,,
    А можливо, все налагодиться, можливо доля просто посилає тобі і твоєму хлопцю якісь випробовування...Просто не забувай-все що робиться, все до найкращого і надійся завжди на те найкраще!!!

    ОтветитьУдалить
  4. Рысь-Рысь
    Вот на счет "где ж я найду такого" 100% права... спасибо за поддержку, буду стараться)

    Рената
    Дякую)Буду надіятись на краще)))

    Іринка
    Ой, тримаюсь як можу... і надіюсь на краще) Дякую!

    ОтветитьУдалить
  5. І тут теж =)) http://tochtolublu.blogspot.com/2011/11/blog-post_09.html
    Вітаю з цукерочками..А щодо сумних подій - не вішайте ніс, усе, що не стається, стається на краще =)) Ось побачите

    ОтветитьУдалить
  6. Наталочка, ти знаєш, колись і я була в такій ситуації....і плакала ночами...і думала як я буду без нього...і нічого в житті більше не хотілось...а бачиш все склалось дуже кльово )) маю чоловіка набагато кращого!! і чудову донечку ;) а того за ким плакала бачу, в однокласниках....і тішусь що ми таки розійшлись )) знаєш, я вірю і долю ;) значить це не твоє і буду набагато краще!!! от побачиш!!!
    а тепер витерти сльози, взяти себе в руки і вперед, на пошуки нового щастя!!! і вірю що дуууже скоро воно тебе зустріне ;)
    а виграші це перші знаки ;)
    Все буде добре!!! головне в це вірити!!

    ОтветитьУдалить
  7. Insolence
    Дякую! Ти мені перша про це сказала))) Дякую, я намагатимусь)

    Оксанка
    Ой... я невимовно рада такій підтримці! Величезне спасибі. Важкувато зараз сприймати такі слова, але десь там глибоко розумію, що ти права)

    ОтветитьУдалить
  8. Коли закриваються одні двері - відкриваються інші, але люди часто стоять, втюпившись у закриті, і не помічають (чи не хочуть помічати) відкриті інші... Але час змінює усе - з часом ти будеш дивитися на цю ситуацію і голосно реготати з усього того... А найголовніше у житті - здоров"я! Бережи себе!

    ОтветитьУдалить
  9. Ladybird
    На всі 100% погоджуюсь... і при цьому стукаючи в закриті двері посилають усіх хто намагається показати на відкриті *це я про сбе*. Але я обіцяю виправитись!))) Дякую величезне за підтримку)

    ОтветитьУдалить

Большое спасибо за комментарии!) Я их очень ценю! :)