понедельник, 2 декабря 2013 г.

Обкладинка на паспорт і питання про продаж робіт!

Привіт!

Бачила всі творять щось новорічне а я ні((( немає ні бажання, ні сенсу.
Для рідних і близьких вже зробила, а на продаж зовсім нема замовлень(( 
Скажіть мені, як можна налагодити хоч якийсь мінімальний продаж листівок?
Є група і окрема сторінка вконтакті. Ціни високі не ставлю... тільки щоб гроші за матеріали виручити. І все одно - нічого( Звідки у вас беруться замовлення?) Надіюсь хтось допоможе, бо в мене падає настрій... нічого новорічного((
От і сиджу вдома страждаю "дуркою", дивлюсь серіали... 
Відкрию вам свою фобію... я дивлюсь Величне століття. На даний час 113 серія! І ще один дивлюсь паралельно. В мене є якась дивна звичка - коли працюю включаю серіал. Ну але тішить те, що окрім Роксолани інших мильних опер я не дивлюсь більше люблю такі серіали як: "Шерлок", "Бгорьба престолов", "Спартак".... Але якщо так піде справа з роботами то буду дивитись мило і пускати сльози))

Розговорилась... мусите вибачати, хочеться виговоритись)

Тепер про обкладинку. Її давно хотіла моя одногрупниця, от я їй на ДН і подарувала. Радості було)))) Аж самій приємно)))



Нарешті я дізналась що таке дістрес кракелюр. Оооо... яка то штука. Я від нього в захваті.
Він покриває фотку такими тріщинкаим і робить ефект зістарювання. Красота!
А ще зацінила глоссі (ним покрите слово "Паспорт"). Чоловік подумав, що то об*ємна наклейка))



І запакувала у зістарений папірчик ручної роботи=)

І ще питання: ви на Миколая і НР щось вже замовили в чоловіків? А то я от думаю... хочеться фен для ембосінгу... але думаю чи треба)

Чекаю на ваші відповіді!) Па!)

14 комментариев:

  1. Про продаж нічого не скажу, бо та ж ситуація. Просто роблю в кульочок)))) Дарувати навіть нема кому))))
    А от фен крута штука, я тепер так люблю його. Колись обходилась простою праскою, але вона дуже крутила бумагу... а заембосити наприклад чіпік праскою неможливо напевне)))))
    Обкладиночка крута така)) Я от ніяк собі не зроблю, чогось ніяк руки не дійдуть)))

    ОтветитьУдалить
  2. Ніжна обкладиночка і дуже красиво запакована :) Я стараюсь зацікавити людей цукерочками, щоб про мене дізналось якомога більше людей. От хтось можливо і зробить замовлення :) Ти можеш зробити наприклад 2 новорічні листівки на свій смак і спробувати продати в групі, якщо не вийде то розіграти їх.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Я от теж подумала щось розіграти... все одно лежить) А так то людей порадую...

      Удалить
  3. Про продажу когда начинала и не думала даже. Потом подарила открытку приятельнице. А она ох, ахх, как не продаешь? Взяла выставила у себя в магазинчике канц товаров. От 15 до 25 грн. Может маловато, но городок не очень большой, а что такое скрап тут знают от силы пару человек. А теперь один магазинчик товаров ручной работы сам меня нашел. Цены не поднимаю. Дороже вряд ли будут брать. И еще начало потихоньку работать сарафанное радио. Может и Вас есть магазинчики, цветочные магазинчики, салоны красоты, а там знакомые, предложить свою работу для примера сначала, а потом потихоньку найдутся покупатели. Успехов.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Есть... но моя лень все никак не позволит мне пройтись по ним. Нужно прекращать лениться!)))

      Удалить
  4. обкладинка чарівна! така ніжна!
    з продажем в мене аналогічна ситуація((( за майже три роки заняття скрапом я продала один блокнот, дві листівки та дві шоколадниці))) і все)) теж є група Вконтактах, магазин на ЯМ, магазин на Сudesa.net і толку 0.00...... то просто або наглість треба мати, або просто фарт)) Знаю історію, коли дівчинка, що тільки мала бажання займатись скрапом, але не мала коштів на це, щоб творити просто так - пішла в наглу по весільних салонах і тепер має шикарну клієнтуру, непоганий заробіток, купу матеріалів) Тож мабуть треба всюди ходити пропонувати "себе" свої роботи... не сприймати болісно відмови і пробувати в інших місцях) але це не для мене... дуже я соромлюсь пропонувати свої творіння)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дуже дякую!) Я теж з тих наглих.. але в міру... з запрошеннями проблем тьху тьху тьху немає... а от скрап-роботи як зачаровані((

      Удалить
  5. Наташа, обложка очень красивая и нежная. А про продажи Наташа действительно дельный совет дала, я вот даже в стоматологическом кабинете видела открытки продают)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Если престижный стомат кабинет, то почему бы и нет? Спасибо за похвалу!)))

      Удалить
  6. В мене теж ніхто не замовляє новорічні листівки, все що я роблю то відсилаю дівчаткам скрапершам (з якими здружилась), приймаю участь у обмінах, або відсилаю у дит.будинки :) Тому ти не одна така :) Хіба буває, коли замовляють баночки декоровані то я перепитую чи не хотіли б ще листівочку :) Частенько беруть ;) А взвгалі різдвяні листівки зовсім не ходові :((( і шкода.
    Обкладинка чудова, :)

    ОтветитьУдалить
  7. Наташ, очень миленькая обложечка!!!!!!!!!!
    у меня тоже заказов нет, но мне они и не нужны из-за отсутствия времени)))
    в основном я свои работы дарю и очень много мама дарит своим подругам.
    можно в магазин попробовать сдать...

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Странно... но я искренне верю, что у таких мастериц как ты (я имею в виду больше опыта, выше уровень и красивые работы) заказчики толпами идут. Ну вот верю и все... как в сказку)))

      Удалить

Большое спасибо за комментарии!) Я их очень ценю! :)