вторник, 7 февраля 2012 г.

Нагородження і 7 нових фактів про мене)

Що ж ви мені не нагадали, що я маю 10 блогів нагородити? Я на тих всіх радощах поєднаних з роботою до ДСВ зовсвм забуло. Соромно дуже... але я виправляюсь!)

10 блогів які я хочу нагородити:
  1. Юлі
  2. Валентини
  3. Наталі
  4. Іри (Рись-Рись)
  5. Зірочки
  6. Іри
  7. Аліни
  8. Наді
  9. Ренати
  10. Олічки
Дівчата, ви всі тої нагороди заслужили! Але за правилами мушу назвати лише 10(
Але якщо мені в руки попадеться ще нагорода (а я надіюсь, що ця останньою не була) я обов*язково буду її передавати всім-всім-всім!)

Ще за правилами я мушу написати 7 фактів про мене. Хочу написати трошки з того, чим я ще займаюсь крім скрапу. Так ви будете більше про мене знати=)

1. Я тричі рази на тиждень ходжу в тренажерний зал. Займаюсь індивідуально з єдиним і неповторним тренером. Вже навіть результати є... раніше брала гантельки 2 кг... тепер мінімум 5) Тягаю 25 кг штангу... коротше буду культуристкою))) *обіцяю не стати шматком м*яса на стероїдах, все буде природньо=))* 

2. Я вчусь на юриста. Мені дуже подобається вчитись, і сам напрям я вибрала правильно. Зовсім не розчарована, що мене звичайно тішить. Але кажучи правду, я хотіла стати журналістом. В юридичний без права вибору мене відправив батько)

3. Люблю читати... дууууже! Найкращий відпочинок (окрім сну) це чашка чогось смачного і гарячого, тепла ковдра і цікава книга. Час летить просто непомітно... Але кажучи правді в очі давно такого не було... завжди читаю на лекціях=)))

4. Останнім часом передивилась дуже багато фільмів. Триллери - то моє все!) Я вже в них експерт!)

5. Стараюся схуднути) Хоч мені кажуть що я і так вже нема куди, животик є. Я до нього настільки самокритична, що підхожу до тренера, піднімаю футболку і прошу шоб давав комплекс вправ для боротьби) Не їм після 18,45. Але дозволяю собі чашку молока з медом на ніч) *я й раніше не знала, що воно так смачно*. Основи споживання їжі мені говорить тренер. Вплоть до того, що я можу подзвонити, перечислити все, що є а він мені каже, що їсти) *але я чемна, стараюсь сама вибирати*

6. Почала активно займатись кулінарією. Раніше робила тільки десерти (і то навчилась заради колишнього хлопця). А тепер все... недавно супчик сирний зварила... самій сподобалось) Тепер проводжу час в інтернеті і шукаю щось не звичайне і смачненьке.

7. Як би то дивно не звучало... я слухаю рок музику. Звичайно коли звучить поп музика, реп чи ще щось я не плююсь, але дослуховую композицію зовсім не звертаючи на неї уваги. Навіть коли творю роботи, слухаю щось важкеньке... але якщо ще ніхто не жалівся, значить на роботу воно ніяк не впливає=)

Так а тепер я ще хочу сказати, що трошки провтикала з картинкою нагороди і забула поставити саме ту, яка сподобалась дарувальниці. Виправляюсь і ставлю все, як має бути!)

не забувайте, що ви повинні зробити:


Дякую, ще раз за нагороду!))) І всім тим, хто до мене заходить!

12 комментариев:

  1. Будь ласка)))))))) я чем чаще к тебе захожу, чем больше и больше мне у тебя тут нравится)))

    ОтветитьУдалить
  2. дякую, сонечко за нагороду!!!! дуже-дуже приємно!!!
    дійсно стільки цікавого дізналась про тебе ))))
    і я люблю рок ))))
    а ще вітаю тебе з дизайнерством!!! Головне в себе вірити!!! МОЛОДЧИНКА!!!! Рада за тебе!!! так тримати!!!!

    п.с. ти посилочку отримала?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую))) А то як ти так взнала швидко?)))

      Отримала) все круто!) Руки не доходять до фотографування)

      Удалить
    2. я все знаю )))) бачила пост, в якому було написано ))) ;)
      Молодчинка!

      Удалить
  3. Наталочко,вітаю і тебе із нагородою і дякую) Дуже приэмно отримувати нагороди) Тож, дуже і дуже дякую) Тільки я нечемна, все забуваю роздавати)
    Цікаво почитати про тебе)

    ОтветитьУдалить
  4. спасибі! А ти не проста дівчина;)))))

    ОтветитьУдалить
  5. Наталю, дякую за нагороду-мені дуже приємно!!!!На вихідних, обов"язково передам нагородку далі!!!
    Цікаво було прочитати про тебе-я чомусь уявляла тебе такою собі , не знаю як правильно виразитися, "домашньою" дівчиною, а тут -гантелі, рок....В будь-якому разі, ти молодець, що займаєшся тим, чого прагне душа!!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Приємно знати, що вже про мене складається більш правдиве вреження) Впринципі в деякій мірі я "домашня". Люблю повалятись в ліжку, посидіти в дома за чашкою чогось гаряченького, готувати... але то манюня моя часточка)

      Удалить
  6. Наталочка, дякую тобі за нагородку!!! Страшенно приємно!!! І я читати люблю, хоча останнім часом і не так часто це роблю, на жаль)))

    ОтветитьУдалить
  7. Дякую тобі за нагородку!!! Вибачай, що так пізно відгукнулась, бо не записала спершу, а поки згадала, поки знайшла хто ж мене нагородив то вийшло аж тепер)))

    ОтветитьУдалить

Большое спасибо за комментарии!) Я их очень ценю! :)