суббота, 3 декабря 2011 г.

Мої подарунки, цукерки і покупки!)

Привіт! Як у вас розпочались вихідні? 
У мене просто чудово! Вчора мені подзвонила мама і сказала, що до мене прийшло багато листів.
Дівчата ви не уявляєте, як я летіла з університету) Приходжу а на мене вже чекає велика купка...
А там було цілих 3 листи і одна бандероль!

Ну а тепер по-порядку.

Розпочну із бандеролі. Це цукерочка моя приїхала аж із Росії! Її складала чудова майстриня, до речі також Наталя) Ось її блог То, что я люблю... =)
А надіслала вона мені купу смакоти. Найбільше я задоволена штампами. Їх мені дуже не вистачало... а тут та будь-яку подію + класні завитки і штамп "сделано вручную". Тепер закуповуюсь чорнилами і штампууууую)))  А ще в цукерці є багато листочків з тисненням і купа висічок: пряжок, овалів, завитків...
 Величезне їй спасибі за таку щедрість!)

Наступний конвертик приїхав до мене також з Росії м. Нижній Новгород. Він був від майстрині з якою ми обмінялись закладками і купкою всяких дрібничок) Мій конвертик вона вже також отримала, я така довольна що їй все сподобалось=)  А в мене тепер є дві удові закладки, класні відштамповки і купка дирокольних сердечок) Дякую Ірі за такі класні подарунки)
Познайомитись з нею можна в її блозі "Рукоделки"

А ще мені прийшло моє замовлення від Оксанки - Зірочки... але там було дещо таке... чим я довльна як слон))) Оксанка в конвертик додала такі от класнюці роздруковки для новорічних листівок! Я ними до сих пір налюбуватись не можу!

Ну і звичайно моє замовлення... тепер у мене є з чим працювати!)

Хто ще не знає Зірочку і нічого не чув про її магазинчик запрошую СЮДИ

І останній конвертик приїхав до мене від Люби з міста Рівне. Я замовляла в неї новорічний папір. До речі досить не поганий... але я трошки помилилась і купила папір не великої щільності... наступного разу буду брати твердіший) Ознайомитись із асортиментом паперу, висічок і всякою свячиною ви зможете в магазинчику Зірочки) До речі зараз діє хороша акція при покупці новорічного паперу) Заходьте і залишитесь задоволеними)


А ще як ви встигли побачити я виграла ще одну цукерочку - лист щастя. Нарешті я отримаю щось рукодільне! УРА!!!

І це ще не все... до мене їде цукерочка відправниця якої трошки забарилась з відправкою) я вже хвилювалась чи не сталось чогось поганого... але все добре і я отримаю свій подарунок вже на цьому тижні!

Ось така у мене радість! Я вже подумую про свою цукерку) І ще хочеться з моїми ПЧ обінятися чимось рукодільним... треба буде це влашувати в новому році)

Усім чудових вихідних! Нехай і до вас постукає щастя=)



4 комментария:

  1. Поздравляю с выигрышем конфетки :)

    ОтветитьУдалить
  2. оооо!!! вітаю тебе з купою приємних листів ;) і з виграною цукерочкою ))) хай завжди везіння буде на твоєму боці ;)

    п.с. рада що тобі сподобалось ;)

    ОтветитьУдалить
  3. Ира, спасибо=)))

    Оксанка, дякую))) мені не просто сподобалось, мені дуууже сподобалось!

    ОтветитьУдалить
  4. Вітаю із такими скарбами) Бо це справді для скрапера, як золото) Після таких виграшів і покупук хочеться і будеться творити) Натхнення тобі, і то побільше)

    ОтветитьУдалить

Большое спасибо за комментарии!) Я их очень ценю! :)