пятница, 9 марта 2012 г.

Весняні новини і фотоліфтинг)

Привіт! 
Як пройшло свято? Що отримали класного? В когось були кльові сюрпризи?

В мене впринципі нічого особливого) За вийнятком того, що мені вперше в житті подарували жовті троянди! Людина, яка дарувала мені дуже дорога і я так розстроїлась... всі ж кажуть, що такі квіти до розлуки. Прийшла до-дому зайшла в інтернет і найшла, що ж значать подаровані троянди жовтого кольору. На моє щастя все виявилось зовсім навпаки) Жовті троянди - це знак поваги, приязні і піклування. Ну і то не погано))) А ще мене радують три букети тюльпанів, вони всі різні такі... класні!   Не знаю як у вас, а в мене свято залишається жахливим, якщо ніхто не подарував квіти. А якщо хтось просто так квіточку подарує то взагалі щаслиииииива, як слон після бані! =)

І отримала я кльовий подарунок - парфуми! Справжні, з неймовірним запахом! Задоволена))) 
А тут ще й завдання від Арт Клубу підходяще - фотоліфтинг парфумів. Ну я і влаштувала своїм фотосесію=)

Це зображення яке я мала проліфтити.Завдання триватиме до 14,03
http://talya-club.blogspot.com/2012/02/5.html


А ось це вже моя робота і мій новий запах)


На сьогодні в планах маю зробити запіканку і сісти за виготовлення альбому) В мене є вже і обкладинка і сторіночки готові, треба тільки серединку оформити і можна віддавати в добрі руки=)))

Класного вам дня і чудових виідних!)

2 комментария:

  1. Наталочко, вітаю з таким чудовим подарунком. Прошу в тебе вибачення, за те що відразу не повідомила, шо отримала твою цукерочку. За навчанням зовсім пр овсе позабула, а потім відпочивала і голову від подушки не могла відірвати. Дякую тобі дуже. Мені все дуже сподобалось, і навіть вже почала використовувати матеріали з цукерочки. Ще раз вибач, будь-ласка)))

    ОтветитьУдалить
  2. Яка краса! Дякую за участь у фотогрі від АртКлубу!

    ОтветитьУдалить

Большое спасибо за комментарии!) Я их очень ценю! :)