суббота, 21 января 2012 г.

Подарунок або велика цукерка від Іри (Рись-Рись)

Привіт)) Перш за все всіх міцно-міцно обнімаю! Сьогодні міжнародний день обіймів!)))
Я вже за написанням повідомлень скучила) Хоч тут не писала, але в ваших блогах з*ялялась, коментувала, все як має бути!))))


Ходила я сьогодні на Нову Пошту і забирала пакуночок який мені надіслала Іра. Все почалось з того, що їй дуже сподобалась одна з моїх закладок... ну я вирішила їй зробити схожу) І відправила не великий пузатенький конвертик. А в замін отримала стільки всього...


На пошті не витримала, відійшла в сторону і розпакувала. Бачили б ви вираз мого обличчя... люди певно подумали що я психічно хвора бо я зо 2 хвилини либилась на всі 32=)))


Тепер я розумію що таке щедрість... Ось дивіться самі *фотографувала вечором, не могла стриматись, щоб не показати*








Тут і папір А4, і суперський папір з глітером 15*15, висічки (окреме величезне дякую за пташечок, вони афігенні), купа наклейок, брадсів, квіточок, дирокольностей, стрічок, мережива, ажурні салфетки, сторінки з англійської книги, золоті листочки, тиснення... Я з тої радості ще попала в торговий центр і провела маленький шопінг. День точно пройшов не марно!)))


Ира, я торжественно обещаю: в долгу не останусь) Кстати постараюсь обязательно из этой красоты сделать что-то рукодельное для тебя! И вопрос: что это за круглые черные штучки трех размеров? *я чайник не разобралась куда их применять*))) Еще раз огромно-громадное спасибище.


Дівчата, не забувайте про опитування на правій боковій панелі зверху. Мені дуже потрібні ваші відповіді!=)))

2 комментария:

  1. Рада, что тебе понравилось :) Чёрные штучки...вообще-то это наклейки на ножки стульев, чтоб не царапали пол )) Но я их купила, т.к. думаю их можно применить в скрапе... может обклеить красивой салфеткой или стразик наклеить и будет скрап-фишка )))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ага... ну вот видишь... а я и не додумалась=) Теперь буду пробовать)

      Удалить

Большое спасибо за комментарии!) Я их очень ценю! :)