воскресенье, 8 января 2012 г.

Мої подарунки від скрап-майстринь!)

Привіт! Як ваші свята проходять? Надіюсь весело!

Нарешті я знайшла трошки часу і впорядкуала все своє скрап-добро (бо після виготовлення новорічних листівок в мене там ніби торнадо пролетіло). І сфотографувала подарунки які я отримала. (дічатка пробачайте, за якість фото... з цим в мене виникла невеличка проблемка).

Першим я отримала подарунок по обміну ноорічними листівками. А був він від Innuleska (http://innuleska.livejournal.com/). Не витримала... і відкрила той великий конвертик прямо на пошті. (А було то на Миколая 19 грудня)
А там просто неймовірної краси листівка... зразу було зрозуміло, що вона від супер-майстра. Аж в руках тримати приємно. Тепер у мене є приклад крутої роботи і є чого прагнути стосовно мого вдосконалення. А ще в конверті був великий відрізок мішковини (я її використовувала в самій останній листівці) і підвіски, і прищепочки, і суперські картинки... все на новорічну тематику. До речі я майже все икорислаоа роблячи листівки для друзів і рідних.



А ще я отримала подарунок від Олічки. Ми з нею зустрілись 30 грудня і вона передала мені чудову листівку і пакетик з подарунками. Велике їй дякую! Особливо за гортензії... вона знала, що я їх дуууже люблю)))  До речі, на прикладі її листівки я побачила, як икористовують прошиття. Тому для мене рукодільні подарунки це не тільки дуже приємно, а ще й супер корисно бо  кожного майстра своя техніка.



А ще я отримала право на майбутній рукодільний подарунок від Таші (Frau Muller) http://fraumuller.blogspot.com/ . Вона мене взяла у ПІФочки. Я цьому дуже рада, наіть незважаючи на те, що я його отримаю не скоро.


Зверніть будь-ласка увагу на опитування в правому верхньому кутку. Я давно хочу провести обмін чимось рукодільним. Але перш ніж його влаштовувати мені потрібно отримати результати опитуання.


На сьогодні все. Веселих вам усім свят!

10 комментариев:

  1. Наталя, зі святами тебе!!!!
    Чудові подарунки маєш! Я все теж ніяк не могла зібратися, щоб свої показати)))) А у матеріалах і в мене торнадо пронісся...

    ОтветитьУдалить
  2. дуже гарні подарунки )) дійсно, вивчаючи роботи інших майстринь можна багато чому навчитися ))

    я свій голос віддала ))

    ОтветитьУдалить
  3. Подарунки- це кльово))) Рада, що тобі сподобався мій))) А про гортензії я дійсно пам"ятала, ти колись писала, що дуже їх хочеш))))

    Гарна ідея обмінятись рукодільними подарунками, я стовідсотково ЗА))))

    ОтветитьУдалить
  4. Ladybird
    Дякую! Взаємно тебе вітаю!)
    Думаю в кожної скрап-майстрині буають моменти з торнадо))

    horo6aya
    Так точно!))) Дякую за голос, і дякую що приєдналась до читачів мого блогу!)

    Олічка
    Ще раз дякую, обіцяюсь в боргу не залишитись!) Рада, що ідея з обміном сподобалась!)

    ОтветитьУдалить
  5. Гарні і дуже корисні подаруночки) Вітаю) Інна молодчинка)))) Бачу ви потоваришували))) Так тримати)

    ОтветитьУдалить
  6. Наташенька, я же тебе всё придумываю ответное послание :) Я помню о своём обещании )) Скажи только, возле тебя есть отделение Новой почты? я хочу тебе через них послание отправить.

    ОтветитьУдалить
  7. Наташенька, я же тебе всё придумываю ответное послание :) Я помню о своём обещании )) Скажи только, возле тебя есть отделение Новой почты? я хочу тебе через них послание отправить.

    ОтветитьУдалить
  8. Поздравляю с выигрышем у Зирочки :)!!!

    ОтветитьУдалить
  9. Поздравляю с такими чудесными подарочками)) С той супер-майстринею лично знакома она и в самом деле творит роскошные работы))
    Принимай еще один подарочек - награду для блога)) http://vmeste-veseley.blogspot.com/2012/01/blog-post_27.html

    ОтветитьУдалить
  10. Ой, а я цей пост чомусь не бачила... Хоча заходжу іноді...
    Такі приємні слова! Дякую дуже-дуже! Мені було приємно робити цю листівку - по-перше, нове знайомство, по-друге, передноворічні дні такі щедрі на дива, хотілося до них приєднатись і подарувати часточку приємностей та тепла :))
    Дуже рада что тобі сподобалось!

    ОтветитьУдалить

Большое спасибо за комментарии!) Я их очень ценю! :)